Célcsoport

Típus

Évfolyam

{{ $item.name }}

Helyszín

{{ $item }}

MAGYAR TELEKOM

Netrevalók program

Elérhető: 2024. április 04. - 2024. december 15.

Vármegye: Budapest, Baranya, Békés, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Fejér, Nógrád, Pest, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém, Zala

Tel: +36307197035

Középiskolás diákok jelentkezését várjuk a „Netrevalók” programba, melynek keretében fiatalok segítik az időseket eligazodni a digitális eszközök és az internet világában, mindezt az iskolai közösségi szolgálat keretében. Középiskolás diákok jelentkezését várjuk a „Netrevalók” programba, melynek keretében fiatalok segítik az időseket eligazodni a digitális eszközök és az internet világában, mindezt az iskolai közösségi szolgálat keretében. A foglalkozások a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárral és az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel partnerségben 44 vidéki, és 27 budapesti könyvtárban elérhetők, így bízunk benne, hogy mindenki talál a lakóhelyéhez vagy az iskolájához közeli lehetőséget. A programban való részvétel a diákok számára olyan önkéntes tevékenységet biztosít, amely támogatja személyiségfejlődésüket, szociális érzékenységüket, és a társadalmi kérdések iránti nyitottságukat. A fiatalok valódi társadalmi hasznossággal bíró programban teljeshetik az iskolai közösségi szolgálatban vállalt önkéntességet, és az idősekkel való foglalkozás hozzájárul a kommunikációs és problémamegoldó képességeik fejlesztéséhez, támogatja a kreativitást és a kritikus gondolkodást. További részletek és jelentkezés: https://helloszulo.hu/netrevalok

Logiscool Gödöllő

Rendezvény támogatása

Elérhető: 2024. március 01. - 2024. december 20.

Vármegye: Pest, Heves

Tel: 06309034448

Minden oktatási intézmény naptára tele van saját szervezésű programokkal sportnapoktól szülői bálon át családi és gyereknapokig. A Logiscool örömmel vesz részt ilyen jellegű iskolai rendezvényeken személyre szabottan.

Logiscool Gödöllő

TANÓRÁN KÍVÜLI FOGLALKOZÁSOK

Elérhető: 2024. március 01. - 2024. december 20.

Vármegye: Pest, Heves

Tel: 06309034448

Egész tanévben programozó és digitális kurzusokat és workshopokat kínálunk tanórán kívüli tevékenységként az iskolákban. A tanulók a Logiscool platform és módszertan, valamint saját tanáraink segítségével programozást vagy más izgalmas programokat tanulhatnak.

Logiscool Gödöllő

KARRIERTANÁCSADÁS - AZ IT SZEKTOR „LÁTHATATLAN MUNKAKÖREI”

Elérhető: 2024. március 01. - 2024. december 20.

Vármegye: Pest, Heves

Tel: 06309034448

A 45 perces előadás során bemutatjuk az informatika terén elérhető karrierlehetőségeket és elmagyarázzuk, hogy miért válik egyre fontosabbá a digitális írástudás az IT szektoron kívül is. Szintén szót ejtünk arról, hogy milyen készségeket és képességeket keresnek a munkaadók ma és mire lesz leginkább szükség a jövő munkaerőpiacán. A prezentációt 5-12. osztályos diákoknak ajánljuk és szívesen megtartjuk az Ön iskolájában, Logiscool iskoláink egyikében, illetve online is.

Logiscool Gödöllő

BEMUTATÓ PROGRAMOZÓ ÓRA

Elérhető: 2024. február 28. - 2024. december 20.

Vármegye: Pest, Heves

Tel: 06309034448

A 45 perces bemutatóóra során a diákok egy logiscoolos oktató vezetésével kipróbálhatják az élményalapú programozást és elkészíthetnek egy működő számítógépes játékot. Bemutatóóránkat 1-12. osztályos diákoknak ajánljuk. Igény szerint a bemutatóórát szívesen megtartjuk az Ön iskolájában, Logiscool iskoláink egyikében, illetve online is.